Hovedretter

Svinekam med rødkål og asier, hvide og brunede kartofler.  110,-
Fyldt svinekam med grøntsager, kartofler, sovs og surt.  115,-
Sprængt svinekam med grøntsager, peberods- og smørsovs.  115,-
Culottesteg med bønner, gulerødder, kartofler, bearnaise- og bodelaisesovs.  125,-
Andesteg med rødkål, asier, brunede og hvide kartofler.  125,-
Andesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær, brunede kartofler, vildtsovs.  138,-
Helstegt oksefilet med salat, bagte kartofler, bønner, bearnaise- og bodelaisesovs.  148,-
Kalvesteg med grøntsager og surt 118,-
Kalvesteg med brunede kartofler, bønner gulerødder, kartofler, sovs, surt.  118,-
Gammeldags oksesteg med grøntsager, kartofler, sovs, surt 118,-
Helstegt oksemørbrad med grøntsager, kartofler, bodelalsesovs, evt. bearnaisesovs.  168,-
Dyreryg med æbler og gelé, waldorfsalat, brunede- og hvide kartofler, vildsovs og surt.  178,-
Svinekam som vildt med brunede kartofler, waldorfsalat, vildtsovs, tyttebær og asier.  115,-
Kalvesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær og asier.  125,-
Andre ønsker opfylder vi gerne!