Hovedretter
Svinekam med rødkål og asier, hvide og brunede kartofler. | 110,- |
Fyldt svinekam med grøntsager, kartofler, sovs og surt. | 115,- |
Sprængt svinekam med grøntsager, peberods- og smørsovs. | 115,- |
Culottesteg med bønner, gulerødder, kartofler, bearnaise- og bodelaisesovs. | 125,- |
Andesteg med rødkål, asier, brunede og hvide kartofler. | 125,- |
Andesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær, brunede kartofler, vildtsovs. | 138,- |
Helstegt oksefilet med salat, bagte kartofler, bønner, bearnaise- og bodelaisesovs. | 148,- |
Kalvesteg med grøntsager og surt | 118,- |
Kalvesteg med brunede kartofler, bønner gulerødder, kartofler, sovs, surt. | 118,- |
Gammeldags oksesteg med grøntsager, kartofler, sovs, surt | 118,- |
Helstegt oksemørbrad med grøntsager, kartofler, bodelalsesovs, evt. bearnaisesovs. | 168,- |
Dyreryg med æbler og gelé, waldorfsalat, brunede- og hvide kartofler, vildsovs og surt. | 178,- |
Svinekam som vildt med brunede kartofler, waldorfsalat, vildtsovs, tyttebær og asier. | 115,- |
Kalvesteg som vildt med waldorfsalat, tyttebær og asier. | 125,- |
Andre ønsker opfylder vi gerne! | |